Maggi: Jenama Kegemaran Malaysia

Ulasan Maggi

Hanya tersedia di Switzerland dan diselesaikan di Malaysia setelah berdikari, Maggi terkenal dengan barangan makanan yang disukai oleh rakyat Malaysia seperti mi segera dan perasa. Pencapaian kami adalah menghasilkan logam mulia hingga Hadiah Pengilang Putra 2019 pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia gemar menggunakan Maggi kerana makanan dan barang yang halal akan menjadikan masakan ayam masak kunyit menjadi mudah.

Produk Maggi

Maggi terkenal dengan mee cepat kami, terdapat dalam banyak rasa seperti kari dan ayam. Gunakan sos cili atau tiram kami sebagai perasa untuk menjadikan makanan anda lebih enak. Menyiapkan makanan mudah dilakukan dengan persediaan batu dan CukupRasa dari Maggi. Sediakan hidangan cepat dengan spageti segera, atau masukkan nasi biryani dan sambal dengan mudah bersama pasta yang disatukan.

Resipi Kualiti Penting Maggi

Kami sekarang mempunyai resipi ringkas dan lazat yang boleh anda buat dengan item dari Maggi. Kami mempunyai hidangan dada ayam seperti ayam sambal kami yang disediakan dalam sos produk soya Maggi atau mungkin rendang unggas yang enak yang dibuat menggunakan Maggi CukupRasa. Resipi daging dibuat lebih enak menggunakan kiub kaldu daging sapi kami, seperti hidangan untuk daging dendeng dan mi goreng daging yang enak.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Hidangkan resipi nasi yang enak dan cepat tanpa rasa sakit kepala dengan CukupRasa ini, termasuk nasi goreng Cina kami. Kami juga menyediakan resipi makanan laut, seperti udang yang disukai dengan rasa panas dan masam dari MAGGI Tomyum Paste. Mencari pilihan yang jauh lebih sihat? Cubalah hidangan organik kami seperti kangkung belacan goreng atau spesies kailan ikan masin dengan kiub ikan bilis kami.

Keutamaan Antarabangsa Dengan Maggi

Buat makanan dari seluruh dunia di rumah anda sendiri dengan barang-barang Maggi. Kami sekarang mempunyai resipi berkualiti Amerika seperti meatloaf dan gaya dari Timur seperti ladu domba dan ayam kung pao. Menu unggas teriyaki kami dengan perapan tiram Maggi untuk mendapatkan hidangan Jepun yang cepat, dan makanan Arab seperti nasi Arab unggas, yang dibuat menggunakan kiub stok Maggi.

Cabaran Baru Bersama Maggi

Barangan Maggi sangat disukai di seluruh dunia sehingga ini menjadi sebahagian daripada hidangan istimewa di beberapa bahagian di seluruh dunia. Puding beras India konvensional dengan tenusu yang disebut sebagai kheer telah merangkumi mi cepat Maggi. Selain itu, tukang masak rumah telah berusaha untuk membuat hidangan sedap seperti kerepek kentang dengan barangan Maggi.

Arahan dan Cadangan Dari Maggi

Luangkan masa yang berkualiti dengan keluarga anda dengan mencari helah dan petua kami untuk menyediakan makanan. Dari menyedari dengan tepat apa kombinasi sempurna untuk pasta anda, menggoreng spesies ikan seperti pakar industri, hingga membuat makanan yang menjimatkan masa dan usaha, wang, dan kesihatan keseluruhan kami, kami pasti mempunyai segalanya untuk memenuhi keperluan anda. Anda juga boleh belajar mengawal tempat penyediaan makanan anda dengan mengosongkan dapur anda dengan MAGGI.

Jadikan Maggi Pilihan Anda

Untuk mendapatkan masakan yang cepat dan berkesan, pilih barang Maggi sekarang. Produk kami dapat membuat banyak resipi berkualiti yang komprehensif dalam teknik yang mungkin supaya anda dapat menyusun piring dengan unsur-unsur yang tersedia di kawasan memasak anda. Brosur resipi berkualiti ayam masak kunyit kami juga dapat merangsang cadangan agar anda dapat membuat makanan dengan sangat mudah apabila anda merasa tidak yakin untuk menyediakan makanan untuk sarapan, makan tengah hari, atau makan.